Lead the Future video

Above & Beyond Group lancerede Lead the Future-rollemodelkampagnen i 2018 i partnerskab med Ligestillingsministeriet. Kampagnen sigter mod at vise unge kvinder, at der er spændende fremtidsmuligheder og udfordringer i at vælge uddannelsesretninger og job, der fører til lederkarriere. På baggrund af den store succes og feedback i både 2018 og 2019 fortsættes og udvides kampagnen i 2020.

Konceptet for kampagnen er enkelt, men effektfuldt. Kvindelige ledere fra større virksomheder – hovedsageligt med en uddannelsesbaggrund i STEM (Science. Technology, Engineering, Math) – deler deres personlige karrierehistorier med yngre kvinder fra videregående uddannelser, gymnasier og handelsskoler. Målet er at inspirere de unge kvinder til ikke kun at vælge en uddannelse inden for STEM, men også til at sigte mod en fremtidig karriere som leder.

Se kampagnefilmen her:

Lead the Future and Redraw the Balance – by Maersk​

På dette års Internationale Kvindedag sætter en film med danske skolebørn, produceret af Above & Beyond Group i samarbejde med Mærsk, fokus på nødvendigheden af at ’redraw the balance’ og promovere flere kvindelige rollemodeller. Mærsk er en af vores ’Lead the Future’ virksomhedspartnere, og er samtidig meget fokuserede på at øge kønsdiversiteten i deres egen ledelse. Opsatte på netop at belyse vigtigheden af at nedbryde karriere-relaterede kønsstereotyper i en tidlig alder, spurgte Mærsk os om at samarbejde om at skabe en kort film, som sætter fokus på emnet.

På dette års Internationale Kvindedag er vi derfor glade for at dele denne film, som netop sætter fokus på behovet for at ”redraw the balance” – da kønsstereotyper skabes fra en meget tidlig alder.

#inforinclusion #leadthefuture #redrawthebalance #IWD2020

LEAD THE FUTURE PODCAST UDE NU!

Bare søg efter  ‘Lead the Future’ (on itunes, spotify, google podcast, deezer etc) or følg dette link for at finde fire 30-minutter episoder.

Du møder Jennifer Ruscelle, Global Head of Advocacy hos SAP, Anne Høj Schibsbye, Senior Director, Nacelle & Hub hos Vestas, Hella Roashan, Quality Director at Coloplast og Mette Nørr Gantzhorn, Head of Global Inclusion & Well-Being hos Ørsted.