”Vær til stede og nyd processen lige så meget som at nå målet”
Lidet Abiy
Head of Validation
Coloplast

Facts

Hvad finder du mest interessant ved din karriere og lederrolle?

Jeg sidder i en funktion, hvor jeg beskæftiger mig med hele processen fra produktudvikling til produktion. Det betyder også, at jeg arbejder med mange mennesker med forskellige talenter og roller fra forskellige dele af organisationen og verden.

Hvad har været afgørende for, hvor du er i dag?

Hårdt arbejde, nysgerrighed, interesse for at lære, selverkendelse, at se udfordringer som muligheder, at have en holistisk tilgang og vedholdenhed. 

Fortæl os om et kvindeligt forbillede og den indflydelse denne person havde på dig – enten personligt eller professionelt.

Min mor. Hun har været meget igennem, men hun finder fortsat glæde og mening med livet. Hun respekterer alle og tager sig tid til alle, lige meget hvor travl hun er. Hun giver altid 110% i alt, hvad hun gør.

Hvilket råd vil du give kvindelige studerende i dag?

Vær til stede og nyd processen lige så meget som at nå målet. Meget af den vigtigste læring er i processen, og der er noget tilfredsstillende i at hjælpe andre.

Hvilken rolle tror du STEM-uddannelser vil spille i fremtiden? 

STEM, når det bliver anvendt rigtigt, er og vil fortsat være vejen frem i forhold til at forbedre liv og skabe løsninger til mange af verdens problemer.