ALLE TALENTER SKAL I SPIL – ROLLEMODELLER SKAL INSPIRERE UNGE KVINDER TIL AT BLIVE LEDERE

Det er en fælles opgave at få alle talenter i spil – hos både kvinder og mænd. Det bidrager til bedre resultater, til et fleksibelt arbejdsmarked, og til at virksomhederne får de bedst kvalificerede til jobbet.

Danmark har nogle af verdens mest udearbejdende og veluddannede kvinder, men der er stadig en stor skævhed, når det kommer til antallet af kvindelige ledere, og det går kun langsomt fremad.

Der er flere årsager til, at andelen af kvindelige ledere er lav. Det kønsopdelte uddannelsesvalg og arbejdsmarked er en stor del af forklaringen. Derfor er der behov for at sætte ind tidligt – så de mange ambitiøse og dygtige unge kvinder vælger en uddannelse og et job, der kan føre til ledelse.

Derfor iværksættes en fælles rollemodelkampagne, som skal inspirere unge kvinder til at vælge uddannelser, der kan føre til ledelse, og til at gå efter en lederkarriere. Det handler om at styrke fremtidens pipeline af kvindelige talenter og ledere på et tidligt tidspunkt. Alle talenter skal i spil.

Kampagnens målgruppe er unge kvinder på videregående uddannelser, og unge kvinder på de gymnasiale uddannelser, der står overfor at skulle træffe uddannelsesvalg.

Omdrejningspunktet i kampagnen er kvindelige rollemodeller, der gennem deres personlige fortællinger skal inspirere de unge kvinder. Mødet mellem de unge kvinder og rollemodellerne vil både foregå til events på udvalgte uddannelsesinstitutioner og i samarbejde med partnere i foråret og efteråret og på de sociale medier, under #leadthefuture, hvor de unge kvinder kan se rollemodellerne og deres firmaer.

Above & Beyond Group står bag kampagnen.

 

Kampagne collager: www.tiffanyhongdesign.com